NI | Fr | Eng | De


Dineer á la Carte

Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch diner op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen wij u een buitengewone belevenis! Reserveer uw gastronomisch diner of dineer a la carte.

reserveer uw tafel

Patrick van herck

Patrick van herck

Chef-kok Huis De Colvenier

Voorgerechten

 

• Huisgemaakte verse ganzenlever met vruchtengelei en getoaste brioche - 25 euro

• Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde jonagold - 30 euro

• Kruidig en fruitig slaatje van kreeft met tomatenpesto - 35 euro

• Gebakken Sint-jacobsvruchten en langoustines met gemengd slaatje en honingvinaigrette - 35 euro

• Verse Gillardeau oesters - 6 euro per stuk

• Tartaar van verse tonijn met tomatenvinaigrette en groene kruiden - 25 euro

• Carpaccio van Iers rundvlees met olijfolie, balsamico azijn en parmezaanse kaas - 25 euro

• Fantasie van drie soorten noordzeevis met fijne groentjes,botersaus en grijze garnaaltjes - 25 euro

• Belgische Gandaham met garnituur - 20 euro

• Vers gesmolten geitenkaas op een samengesteld slaatje met honing - 20 euro

• 'A la nage' van kreeft met groene kruiden - 35 euro

• Gratin van Sint-Jacobsvruchten met fijne groentjes - 30 euro

• Gebakken langoustines met kruidenboter en kerstomaatjes - 30 euro

• Gemengd slaatje met krokant gebakken zwezeriken en truffelvinaigrette - 30 euro

• Tarbotfilet met prei en garnaal-botersaus - 35 euro

• Gekarameliseerd witloof met gesmolten, verse ganzenlever - 30 euro

 

Hoofdgerechten

 

• Fazant met witloof,knolselderpuree en truffelsaus - 35 euro

• Fazant in fine champagnesaus, wintergarnituur en myrtilles - 35 euro

• Hazenrug met twee sauzen en najaarsgroenten - 40 euro

• Hertenkalf in twee bereidingen / ragout en gebakken filet - 40 euro

• Gebraden Franse jonge duif met groentjes, gebakken ganzenlever en truffelsaus - 40 euro

• Eendenborst met zoet sausje en groentjes en aardappelgarnituur - 35 euro

• Rundsfilet met groenten en peperroomsaus en rode wijnsaus - 35 euro

• Krokant gebakken kalfszwezeriken met truffelsaus en groenten - 40 euro

• Gebakken zeetong meunière en groentjes - 40 euro

• Tarbotfilet in de oven gebraden met groentjes en mosterdsaus - 55 euro

• Assortiment van 5 vissoorten met tomaten-kruidensaus - 40 euro

• Halfgegaarde vers Schotse zalm met groentjes met botersaus - 35 euro

• Steak van yellowfin-tonijn met groentjes en tomatensaus - 35 euro

• Warme kreeft met fijne groentjes en kruidenboter - 50 euro

 

Nagerechten

 

• Crème brûlée - 10 euro

• Chocolademousse - 10 euro

• Gevulde peer met Marie-Brizard likeur vanilleroomijs, frambozensaus en slagroom - 10 euro

• Assortiment van verschillende smaken huisgemaakte roomijs - 10 euro

• Assortiment van verschillende smaken huisgemaakte sorbets - 10 euro

• Dame blanche - 10 euro

• Verse rode vruchten met amandelroomijs gemarineerd in Grand Marnier - 10 euro

• Warm chocolade gebak (vloeibaar binnenin) met z’n garnituren - 15 euro

• Gratin van exotische vruchten met Amaretto-roomijs - 10 euro

• Sabayon met fruit en ijs - 15 euro

• Crêpe Normande - 15 euro

• Crêppe Comédie Francaise - 15 euro

• Assortiment van gerijpte kazen - 15 euro

• Samengesteld bord van assortiment nagerechten - 15 euro



  • HARTELIJKE ONTVANGST

  • Bezoek onze

    OPEN KEUKEN

  • Nuttig uw Aperitief in

    GROOTSTE WIJNKELDER

    van Antwerpen

  • Geniet Rijkelijk en Lang van

    EXQUISE GERECHTEN

RESERVEER nu je Tafeltje »

of telefonisch op 32(0)477 23 26 50


*

*

*

*

*





Wat zeggen onze klanten...

"Dit prachtige restaurant is één van de belangrijke ambassadeurs voor en van de stad Antwerpen. Top in kwaliteit en stijl. Zin voor detail en professionalisme. Gevoel voor persoonlijke en hartelijke ontvangst. Genieten ten Top !!" Gouverneur van Antwerpen Mevr.Cathy Berx "Na 20 jaar Huis De Colvenier nogsteeds de moeite waard. Dit restaurant is een VASTE WAARDE in Antwerpen en ver daarbuiten" Mevr. Wivina De Meester "Dit restaurant behoort duidelijk tot de toppers van groot Antwerpen. We waren in de wolken over de constante en fijne keuken, de schitterende bediening en het mooie kader" Deltaweb
"Echt geproefd van verse topprodukten in een authentiek en prachtig kader. Schitterend !" Staatssecretaris Mevr. Miet Smet "De Colvenier is een van de anciens van de Antwerpse horeca. Dit is feestelijk genieten van degelijke klassiekers!" Zone 03 "I really believe this restaurant represents all the best Belgium has to offer... Authenticity, art of living and fabulous food" Hollywoodactrice Zhang Ziyi