Gastronomische

menu's

Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten.

Zijn kaart volgt de seizoenen, maar asperges, langoustines en amsvlees blijven de vaste waarden van het huis. Dagverse producten zoals ganzenlever, exclusieve vissoorten, wild en huisbereide desserten staan op het menu. Reserveer nu uw 3-4-5-6 of 7 gangenmenu.



Ontdek onze receptenboek

3-gangenmenu | € 45

Belgische witte “AAA” asperges met botersaus, grijze garnaaltjes en “de visvangst van de dag”

’Zacht-gegaard’ lamsfiletje met mosterdsaus en seizoengroentjes (lust U geen lams ...dan zorgen wij voor een alternatief)

’Souffle-Glace’ met fruit en chocolade

4-gangenmenu | € 60

’Carpaccio’ van Schotse zalm met een kruidig-fruitig slaatje en honingvinaigrette

Belgische witte “AAA” asperges met botersaus, grijze garnaaltjes en “de visvangst van de dag”

’Zacht-gegaard’ lamsfiletje met mosterdsaus en seizoengroentjes (lust U geen lams ...dan zorgen wij voor een alternatief)

’Souffle-Glace’ met fruit en chocolade

5-gangenmenu | € 75

’Carpaccio’ van Schotse zalm met een kruidig-fruitig slaatje en honingvinaigrette

Belgische witte “AAA” asperges met botersaus, grijze garnaaltjes en “de visvangst van de dag”

’Zacht-gegaard’ lamsfiletje met mosterdsaus en seizoengroentjes (lust U geen lams ...dan zorgen wij voor een alternatief)

’Chariot’ gevuld met gerijpte kazen, druiven en noten

’Souffle-Glace’ met fruit en chocolade

6-gangenmenu | € 90

’Carpaccio’ van Schotse zalm met een kruidig-fruitig slaatje en honingvinaigrette

Belgische witte “AAA” asperges met botersaus, grijze garnaaltjes en “de visvangst van de dag”

Gebakken ganzenlever met z’n garnituren

’Zacht-gegaard’ lamsfiletje met mosterdsaus en seizoengroentjes (lust U geen lams ...dan zorgen wij voor een alternatief)

’Chariot’ gevuld met gerijpte kazen, druiven en noten

’Souffle-Glace’ met fruit en chocolade

7-gangenmenu | € 100

’Carpaccio’ van Schotse zalm met een kruidig-fruitig slaatje en honingvinaigrette

Belgische witte “AAA” asperges met botersaus, grijze garnaaltjes en “de visvangst van de dag”

Gebakken ganzenlever met z’n garnituren

Kleine pauze met een sorbet van citrusvruchten met muntlikeur

’Zacht-gegaard’ lamsfiletje met mosterdsaus en seizoengroentjes (lust U geen lams ...dan zorgen wij voor een alternatief)

’Chariot’ gevuld met gerijpte kazen, druiven en noten

’Souffle-Glace’ met fruit en chocolade

DRANKEN

Huisaperitief met hapjes in wijnkelders: €10 pp.

Koffie of thee met zoetigheden: €5 pp.

Fles plat of bruiswater 'Huis de Colvenier': €5/fles

Wijnen te kiezen uit onze wijnkaart

Wijnkeuze (wit) van het huis: €25/fles

Wijnkeuze (rood) van het huis: €35/fles

Huiswijn: €5/glas

Tevens alcoholvrije dranken ,bier en frisdranken te verkrijgen

Reeds 25 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 25 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Controleer
beschikbaarheid

360 / 230
Dit prachtige restaurant is top in kwaliteit en stijl. Zin voor detail en professionalisme. Genieten ten Top !!
Cathy Berx
Gouverneur van Antwerpen
I really believe this restaurant represents all the best Belgium has to offer... Authenticity, art of living and fabulous food.
Zhang Ziyi
Hollywoodactrice
Na 20 jaar Huis De Colvenier nogsteeds de moeite waard. Dit restaurant is een VASTE WAARDE in Antwerpen en ver daarbuiten.
Wivina de Meester
Politica