Gastronomische

menu's

Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten.

Zijn kaart volgt de seizoenen, maar asperges, langoustines en amsvlees blijven de vaste waarden van het huis. Dagverse producten zoals ganzenlever, exclusieve vissoorten, wild en huisbereide desserten staan op het menu. Reserveer nu uw 3-4-5-6 of 7 gangenmenu.

3-GANGENmenu

Belgische witte "AAA" asperges met botersaus,grijze garnaaltjes en "de visvangst van de dag".

"Zacht-gegaard " kalfs uit de Franse "Correze"met truffelsaus en seizoengroentjes

"Soufflé-Glacé" met fruit en chocolade.

4-gangenmenu

"Carpaccio" Huis De Colvenier ...met een kruidig/fruitig slaatje en honingvinaigrette 

Belgische witte "AAA"asperges met botesaus,grijze garnaaltjes en " de visvangst van de dag".

 

"Zacht gegaard" kalfs uit de Franse "Correze" met truffelsaus en seizoengroentjes

"Soufflé-Glacé " met fruit en chocolade.

5-gangenmenu

"Carpaccio" Huis De Colvenier met een kruidig/fruitig slaatje en honingvinaigrette .

Belgische witte "AAA" asperges met botersaus,grijze garnaaltjes en "de visvangst van de dag".

"Zacht-gegaard" kalfs uit de Franse "Correze"met truffelsaus en seizoengroenten.

Pronkwagentje met gerijpte kazen, druiven, nootjes en zoet brood.

"Soufflé-Glacé" met fruit en chocolade.

6-gangenmenu

"Carpaccio" Huis De Colvenier met een kruidig/fruitig slaatje en honingvinaigrette .

Belgische witte "AAA" asperges met botersaus,grijze garnaaltjes en "de visvangst van de dag".

Gebakken ganzenlever met z'n vruchten-garnituren en zacht sausje

"Zacht-gegaard" kalfs uit de Franse "Correze"met truffelsaus en seizoengroenten.

Pronkwagentje met gerijpte kazen, druiven, nootjes en zoet brood.

"Soufflé-Glacé " met fruit en chocolade.

7-gangenmenu

"Carpaccio" Huis De Colvenier met een kruidig/fruitig slaatje en honingvinaigrette .

Belgische witte "AAA" asperges met botersaus,grijze garnaaltjes en "de visvangst van de dag".

Gebakken ganzenlever met z'n vruchten-garnituren en zacht sausje

Kleine pauze met een sorbet van citrusvruchten met muntlikeur

"Zacht-gegaard" kalfs uit de Franse "Correze"met truffelsaus en seizoengroenten.

Pronkwagentje met gerijpte kazen, druiven, nootjes en zoet brood.

"Soufflé-Glacé " met fruit en chocolade.

Reeds 25 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 25 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Controleer
beschikbaarheid

360 / 230
Dit prachtige restaurant is top in kwaliteit en stijl. Zin voor detail en professionalisme. Genieten ten Top !!
Cathy Berx
Gouverneur van Antwerpen
I really believe this restaurant represents all the best Belgium has to offer... Authenticity, art of living and fabulous food.
Zhang Ziyi
Hollywoodactrice
Na 20 jaar Huis De Colvenier nogsteeds de moeite waard. Dit restaurant is een VASTE WAARDE in Antwerpen en ver daarbuiten.
Wivina de Meester
Politica