Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch diner op basis van marktverse producten. Meer dan alleen een heerlijk diner bezorgen wij u een buitengewone belevenis! Reserveer uw gastronomisch diner of dineer a la carte.
Huisgemaakte verse ganzenlever met vruchtengelei en getoaste brioche
Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde jonagold
Kruidig en fruitig slaatje van kreeft met tomatenpesto
Gebakken Sint-jacobsvruchten en langoustines met gemengd slaatje en honingvinaigrette
Verse Gillardeau oesters
Tartaar van verse tonijn met tomatenvinaigrette en groene kruiden
Carpaccio van Iers rundvlees met olijfolie, balsamico azijn en parmezaanse kaas
Fantasie van drie soorten noordzeevis met fijne groentjes,botersaus en grijze garnaaltjes
Belgische Gandaham met garnituur
Vers gesmolten geitenkaas op een samengesteld slaatje met honing
'A la nage' van kreeft met groene kruiden
Gratin van Sint-Jacobsvruchten met fijne groentjes
Gebakken langoustines met kruidenboter en kerstomaatjes
Gemengd slaatje met krokant gebakken zwezeriken en truffelvinaigrette
Tarbotfilet met prei en garnaal-botersaus
Gekarameliseerd witloof met gesmolten, verse ganzenlever
Fazant met witloof,knolselderpuree en truffelsaus
Hazenrug met twee sauzen en najaarsgroenten
Hertenkalf in twee bereidingen / ragout en gebakken filet
Gebraden Franse jonge duif met groentjes, gebakken ganzenlever en truffelsaus
Eendenborst met zoet sausje en groentjes en aardappelgarnituur
Rundsfilet met groenten en peperroomsaus en rode wijnsaus
Krokant gebakken kalfszwezeriken met truffelsaus en groenten
Fazant in fine champagnesaus, wintergarnituur en myrtilles
Gebakken zeetong meunière en groentjes
Tarbotfilet in de oven gebraden met groentjes en mosterdsaus
Assortiment van 5 vissoorten met tomaten-kruidensaus
Halfgegaarde vers Schotse zalm met groentjes met botersaus
Steak van yellowfin-tonijn met groentjes en tomatensaus
Warme kreeft met fijne groentjes en kruidenboter
Crème brûlée
Chocolademousse
Gevulde peer met Marie-Brizard likeur vanilleroomijs, frambozensaus en slagroom
Assortiment van verschillende smaken huisgemaakte roomijs
Assortiment van verschillende smaken huisgemaakte sorbets
Dame blanche
Verse rode vruchten met amandelroomijs gemarineerd in Grand Marnier
Warm chocolade gebak (vloeibaar binnenin) met z’n garnituren
Gratin van exotische vruchten met Amaretto-roomijs
Sabayon met fruit en ijs
Crêpe Normande
Crêppe Comédie Francaise
Assortiment van gerijpte kazen
Samengesteld bord van assortiment nagerechten
Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.
Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.
Patrick Van Herck, Chef-kok
Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.
Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.
Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.
Patrick Van Herck, Chef-kok