Asperge op Vlaamse wijze

Schil de asperges en kook of stoom ze beetgaar. Droog de lichtjes gezouten asperges op een doek en schik ze op een warm bord. 

Kook de scharreleitjes hard en plet ze grof. Breng ze op smaak met peper, zout, nootmuskaat, vers gehakte peterselie en gesmolten hoeveboter. 

Schep dit mengsel half over de asperges en dien warm op.

Benodigdheden:

  • Vlaamse Asperges AA
  • scharreleitjes
  • vers gehakte peterselie
  • hoeveboter
  • peper, zout, nootmuskaat
  • aanbevolen wijn: Pinot Gris, Domaine Mittnacht Freres, Terre d’étoiles, 2004

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok