Blanc mager met exotische vruchten

Benodigdheden:

  • ¾ l. melk
  • ¼ l. room
  • 2 vanillestokken
  • 80 gram suiker
  • 10 gram gelatine
  • Scheutje Amaretto
  • 150 gram witte, gemalen amandelen
  • mengeling van exotische vruchten
  • 20 gram (8 stuks) kardemompeultjes
  • 250 gram suiker
  • ½ l. water
  • 2 eetlepels pectine
  • aanbevolen wijn: Château d’Yquem Marquis de Lur-Saluces, Sauternes, 1985

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok