Zin in je

FAVORIET GERECHT ?

Bij Huis De Colvenier staan de gasten centraal en daarom kan u steeds speciale wensen doorgeven. Dat hoort u goed! Chef Patrick maakt de allergrootste klassiekers (of minder klassiekers) voor u op aanvraag.

Chef's Request

Nostalgische gerechten van vroeger, gerechten met exclusieve of minder bekende ingrediënten of gerechten die gewoon nergens anders (meer) op de kaart staan, hij maakt ze voor u klaar.

Neem contact op met de chef en vertel hem uw special request zodat hij tijdig de juiste ingrediënten kan bestellen en voorbereidingen kan treffen.

Hij bespreekt met u de formule en de prijs en zorgt voor een onvergetelijke avond op onovertroffenniveau!

Chef's Request

Nostalgische gerechten van vroeger, gerechten met exclusieve of minder bekende ingrediënten of gerechten die gewoon nergens anders (meer) op de kaart staan, hij maakt ze voor u klaar.

Neem contact op met de chef en vertel hem uw special request zodat hij tijdig de juiste ingrediënten kan bestellen en voorbereidingen kan treffen.

Hij bespreekt met u de formule en de prijs en zorgt voor een onvergetelijke avond op onovertroffenniveau!

Gebakken kalfsniertjes met mosterdsaus

Kalfslever met gestoofde uien

Lamsragout met raapjes en spruitjes

Gegrilde tarbot-moot met choron saus

Witloof in de oven met hesp en kaas gegratineerd

Bloedpens met rode kool en appeltjes

Toast met beluga-kaviaar

Tonijn met pruimen op grootmoeders wijze

Civet van haas

Gebakken kalfsniertjes met mosterdsaus

Kalfslever met gestoofde uien

Lamsragout met raapjes en spruitjes

Gegrilde tarbot-moot met choron saus

Witloof in de oven met hesp en kaas gegratineerd

Bloedpens met rode kool en appeltjes

Toast met beluga-kaviaar

Tonijn met pruimen op grootmoeders wijze

Civet van haas

Kalfsblanquette met aardappel puree

Paling in't groen

Witte-en/of zwarte truffel met roereitje

Vol-au-vent "grand-mere"

Bonensoep met boeren-worst

Krokat gebakken kalfszwezerikken

Ossobuco

Vlaamse stoverij met bruin bier

Coq-au-vin

Kalfsblanquette met aardappel puree

Paling in't groen

Witte-en/of zwarte truffel met roereitje

Vol-au-vent "grand-mere"

Bonensoep met boeren-worst

Krokat gebakken kalfszwezerikken

Ossobuco

Vlaamse stoverij met bruin bier

Coq-au-vin

Alles is mogelijk! Ook voor grote groepen U neemt best persoonlijk contact op met de chef en legt hem uw gerecht / wens voor +32(0)477 23 26 50
Contacteer
PATRICK VAN HERCK
CONTACT