Duifje met groene asperges en peultjes

Kook de geschilde aardappelen en stamp ze grof, samen Met de gekookte en versneden sluimererwten (peultjes).Kruid met peper, zout en nootmuskaat. 

Werk er een beetje boter onder en hou alles warm. Schil en kook de asperges.Bak de duif goudbruin, kruid met peper en zout. 

Neem de duif uit de pan en blus de pan met bruine fond. Schik de aardappelpuree in een diep bord en leg er de asperges bovenop. 

Leg hierop de versneden duif en overgiet met de saus, versier met een takje groen.

Benodigdheden:

  • 1 duifje per persoon
  • 3 groene verse asperges per persoon
  • aardappelen
  • sluimererwten (peultjes)
  • bruine fond
  • boter
  • peper, zout, muskaatnoot

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok