Gegratineerde rode vruchten

Schik de rode vruchten in een diep bord harmonieus naast elkaar. Overgiet met een likeur zoals Crème de Cassis, Grand Marnier, Cointreau of Eau-de-vie-de-framboise. Voeg het beslag om te gratineren toe. 

Beslag: Klop 1 eierdooier en 1 dopje suiker op en voeg 2 eetlepels licht opgeklopte room toe. Laat het bord langzaam kleuren onder de grill.

Benodigdheden:

  • aardbeien, frambozen, braambessen, blauwe bessen, rode bessen en moerbeien
  • facultatief: likeur
  • 1 eierdooier
  • 1 dopje suiker
  • 2 eetlepels opgeklopte verse room
  • vanillestokje
  • facultatief: pistacheroomijs
  • aanbevolen wijn: Puttonyos, Tokaji Aszu St. Stephan’s Crown, Hongarije, 1996

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok