Gegrilde tarbot met mosterdsaus (Dijonnaise)

Ooit gebruikt als remedie tegen kiespijn door Romeinen en Grieken, vandaag geeft mosterd onze.

Benodigdheden:

  • 150 gram tarbotfilet
  • 3 eierdooiers
  • eetlepel citroensap
  • eetlepel water
  • peper, zout en nootmuskaat
  • 125 gram hoeveboter, olijfolie
  • tuin- of waterkers
  • 1 à 2 lepels mosterd
  • 1 dl room
  • nieuwe aardappeltjes
  • peterselie of bieslook
  • aanbevolen wijn: Nuits Saint Georges Blanc, Domaine de l’Arlot, 2003

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok