Gemarineerde Sint-Jacobsvruchtjes met rode biet en lamsoren

Schik heel dunne plakjes verse rauwe Sint-Jacobsvruchten naast elkaar zodat heel het bord (of de schoongemaakte Sint-Jocobsschelp) volledig bedekt is. Kruid met peper en zout en besprenkel met rode bietenvinaigrette. Versier het geheel met dille, roze peper en lamsoren. Koud serveren.

Benodigdheden:

  • 16 Sint-Jacobsvruchten
  • peper & zout, dille, roze peper
  • 400 g lamsoren (zee-aster)
  • Voor de rode bietenvinaigrette
  • 1 eetlepel xeres-azijn
  • 1 eetlepel water , 3 eetlepels maïsolie
  • 1 lepel notenolie, 1/2 eetlepel honing
  • 1 eetlepel heel fijn gesneden rode biet

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok