Gevulde peer met Marie Brizard

Snij de rijpe peren en hol ze uit met een parisiennemesje.Giet op een mooi groot bord een spiegeltje frambozensaus en plaats de peer in het midden. 

Vul de peer met likeur en schep erbovenop een mooie bol roomijs. Werk af met licht opgeklopte slagroom en versier met munt en bloemsuiker. 

Koud serveren.

Benodigdheden:

  • 1 peer (Doyenné) per persoon
  • amandelroomijs
  • frambozensaus
  • slagroom
  • muntblaadjes
  • likeur Marie Brizard Anisette

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok