Irish Coffee

Verwarm de whisky met 1 eetlepel bruine suiker in een pannetje en schenk dit in een glas. Ook de koffie komt hierbij, gevuld tot 1,5 cm van de bovenrand. 

Vermeng en roer even met een lepeltje en laat daarna de opgeklopte room heel voorzichtig en langzaam drijven bovenop de whisky-koffie. Serveer voorzichtig zonder schokken.

Benodigdheden:

  • licht opgeklopte slagroom (2 lepels)
  • 5 cl Irish whisky
  • bruine suiker

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok