Mechelse koekoek in alledaagse groentenboullion

Maak een lekkere verse groentebouillon door 2 Mechelse koekoeken aan de kook te brengen in wat water met peper, zout, gesneden wortelen, prei, selder en uien. Laat een tiental minuten zachtjes koken en daarna afkoelen. 

Verdeel de koekoek in 4 delen en serveer ze in mooie diepe borden. Overgiet met de bouillon en de groenten. Werk af met peterselie. Eventueel ook grof brood met gezouten boter erbij serveren.

Benodigdheden:

  • 2 Mechelse koekoeken
  • 1 bot wortelen
  • 1 bot prei
  • 1 bot selder
  • 3 uien
  • peterselie
  • peper & zout

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok