Gastronomische

menu's

Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten.

Zijn kaart volgt de seizoenen, maar asperges, langoustines en lamsvlees blijven de vaste waarden van het huis. Dagverse producten zoals ganzenlever, exclusieve vissoorten, wild en huisbereide desserten staan op het menu. Reserveer nu uw 3-4-5-6 of 7 gangenmenu.



Ontdek ons receptenboek

3-gangenmenu | € 45

Kruidig-fruitig herfstslaatje met fazant ,compote van gedroogde vruchten ,krokante ham en mosterdvinaigrette

Filet mignon van hertenkalf met wintergroentjes, veenbessen en sausje met ‘cepes en truffeljus’

Huisgemaakt roomijs geparfumeerd met calvados en opgediend met “red-love-appel”

4-gangenmenu | € 60

Kruidig-fruitig herfstslaatje met fazant ,compote van gedroogde vruchten ,krokante ham en mosterdvinaigrette

Fantasie van noordzeevis met creme van aardpeer , grijze garnaaltjes en een sausje van ‘sauvignon blanc’ en groene kruiden

Filet mignon van hertenkalf met wintergroentjes, veenbessen en sausje met ‘cepes en truffeljus’

Huisgemaakt roomijs geparfumeerd met calvados en opgediend met “red-love-appel”

5-gangenmenu | € 75

Kruidig-fruitig herfstslaatje met fazant ,compote van gedroogde vruchten ,krokante ham en mosterdvinaigrette

Fantasie van noordzeevis met creme van aardpeer , grijze garnaaltjes en een sausje van ‘sauvignon blanc’ en groene kruiden

Filet mignon van hertenkalf met wintergroentjes, veenbessen en sausje met ‘cepes en truffeljus’

Karretje gerijpte kazen, aan tafel geserveerd met druiven en notenbrood.

Huisgemaakt roomijs geparfumeerd met calvados en opgediend met “red-love-appel”

6-gangenmenu | € 90

Kruidig-fruitig herfstslaatje met fazant ,compote van gedroogde vruchten ,krokante ham en mosterdvinaigrette

Fantasie van noordzeevis met creme van aardpeer , grijze garnaaltjes en een sausje van ‘sauvignon blanc’ en groene kruiden

Gebakken ganzenlever met bereiding van “rode kool en appel” en Porto saus

Filet mignon van hertenkalf met wintergroentjes, veenbessen en sausje met ‘cepes en truffeljus’

Karretje gerijpte kazen, aan tafel geserveerd met druiven en notenbrood.

Huisgemaakt roomijs geparfumeerd met calvados en opgediend met “red-love-appel”

7-gangenmenu | € 105

Kruidig-fruitig herfstslaatje met fazant ,compote van gedroogde vruchten ,krokante ham en mosterdvinaigrette

Fantasie van noordzeevis met creme van aardpeer , grijze garnaaltjes en een sausje van ‘sauvignon blanc’ en groene kruiden

Gebakken ganzenlever met bereiding van “rode kool en appel” en Porto saus

Verfrissing van sorbet met muntlikeur

Filet mignon van hertenkalf met wintergroentjes, veenbessen en sausje met ‘cepes en truffeljus’

Karretje gerijpte kazen, aan tafel geserveerd met druiven en notenbrood.

Huisgemaakt roomijs geparfumeerd met calvados en opgediend met “red-love-appel”

DRANKEN

Huisaperitief met hapjes in wijnkelders: €10 pp.

Koffie of thee met zoetigheden: €5 pp.

Fles plat of bruiswater 'Huis de Colvenier': €5/fles

Wijnen te kiezen uit onze wijnkaart

Wijnkeuze (wit) van het huis: €25/fles

Wijnkeuze (rood) van het huis: €35/fles

Huiswijn: €5/glas

Tevens alcoholvrije dranken ,bier en frisdranken te verkrijgen

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Controleer
beschikbaarheid

360 / 230
Dit prachtige restaurant is top in kwaliteit en stijl. Zin voor detail en professionalisme. Genieten ten Top !!
Cathy Berx
Gouverneur van Antwerpen
I really believe this restaurant represents all the best Belgium has to offer... Authenticity, art of living and fabulous food.
Zhang Ziyi
Hollywoodactrice
Na 20 jaar Huis De Colvenier nogsteeds de moeite waard. Dit restaurant is een VASTE WAARDE in Antwerpen en ver daarbuiten.
Wivina de Meester
Politica