Gastronomische

menu's

Huis De Colvenier verrast zijn gasten dagelijks met een gastronomisch menu op basis van marktverse producten.

Zijn kaart volgt de seizoenen, maar asperges, langoustines en lamsvlees blijven de vaste waarden van het huis. Dagverse producten zoals ganzenlever, exclusieve vissoorten, wild en huisbereide desserten staan op het menu. Reserveer nu uw 3-4-5-6 of 7 gangenmenu.



Ontdek ons receptenboek

3-gangenmenu | € 45

"Cappuccino” van asperges ,zeevruchtjes en noordzeevis met groene kruiden.

Twee bereidingen van kalfs met seizoengroentjes en truffelsaus.

Soufflé glacé; geparfumeerd met zoete likeur en geserveerd met gemarineerde vruchten.

4-gangenmenu | € 60

"Cappuccino” van asperges ,zeevruchtjes en noordzeevis met groene kruiden.

Drie ‘gevarieerde’ voorgerechtjes , koud en warm met fijne lenteproducten…(asperge / vis / vlees / groene kruiden) volgens de inspiratie van de chef.

Twee bereidingen van kalfs met seizoengroentjes en truffelsaus.

Soufflé glacé; geparfumeerd met zoete likeur en geserveerd met gemarineerde vruchten.

5-gangenmenu | € 75

"Cappuccino” van asperges ,zeevruchtjes en noordzeevis met groene kruiden.

Drie ‘gevarieerde’ voorgerechtjes , koud en warm met fijne lenteproducten…(asperge / vis / vlees / groene kruiden) volgens de inspiratie van de chef.

Twee bereidingen van kalfs met seizoengroentjes en truffelsaus.

Assortiment gerijpte kazen, aan tafel geserveerd met druiven en notenbrood.

Soufflé glacé; geparfumeerd met zoete likeur en geserveerd met gemarineerde vruchten.

6-gangenmenu | € 90

"Cappuccino” van asperges ,zeevruchtjes en noordzeevis met groene kruiden.

Drie ‘gevarieerde’ voorgerechtjes , koud en warm met fijne lenteproducten…(asperge / vis / vlees / groene kruiden) volgens de inspiratie van de chef.

Gebakken ganzenlever met gecarameliseerde vruchten en portosaus.

Twee bereidingen van kalfs met seizoengroentjes en truffelsaus.

Assortiment gerijpte kazen, aan tafel geserveerd met druiven en notenbrood.

Soufflé glacé; geparfumeerd met zoete likeur en geserveerd met gemarineerde vruchten.

7-gangenmenu | € 105

"Cappuccino” van asperges ,zeevruchtjes en noordzeevis met groene kruiden.

Drie ‘gevarieerde’ voorgerechtjes , koud en warm met fijne lenteproducten…(asperge / vis / vlees / groene kruiden) volgens de inspiratie van de chef.

Gebakken ganzenlever met gecarameliseerde vruchten en portosaus.

Sorbet van “agrume” met belgische muntlikeur.

Twee bereidingen van kalfs met seizoengroentjes en truffelsaus.

Assortiment gerijpte kazen, aan tafel geserveerd met druiven en notenbrood.

Soufflé glacé; geparfumeerd met zoete likeur en geserveerd met gemarineerde vruchten.

DRANKEN

Huisaperitief met hapjes in wijnkelders: €10 pp.

Koffie of thee met zoetigheden: €5 pp.

Fles plat of bruiswater 'Huis de Colvenier': €5/fles

Wijnen te kiezen uit onze wijnkaart

Wijnkeuze (wit) van het huis: €25/fles

Wijnkeuze (rood) van het huis: €35/fles

Huiswijn: €5/glas

Tevens alcoholvrije dranken ,bier en frisdranken te verkrijgen

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Controleer
beschikbaarheid

360 / 230
Dit prachtige restaurant is top in kwaliteit en stijl. Zin voor detail en professionalisme. Genieten ten Top !!
Cathy Berx
Gouverneur van Antwerpen
I really believe this restaurant represents all the best Belgium has to offer... Authenticity, art of living and fabulous food.
Zhang Ziyi
Hollywoodactrice
Na 20 jaar Huis De Colvenier nogsteeds de moeite waard. Dit restaurant is een VASTE WAARDE in Antwerpen en ver daarbuiten.
Wivina de Meester
Politica