Noorse skrei in een jasje van savooikool

Maak de savooikool in grote blaadjes los en stoom ze.Kruid de krei met peper en zout en omwikkel de vis met savooiblad. 

Bak langzaam briun in een pan met boter.Shik op een groot warm bord.Kook de fijngesneden sjalot op in een scheutje witte wijn, 2 lepels olijfolie en 1 lepel balsamico.Voeg de blokjes tomaat toe en werk af met kruiden.

Benodigdheden:

  • verse noorse skrei (of kabeljauw)
  • savooikool
  • verse tomaat
  • groene kruiden, sjalot
  • scheutje witte wijn, olijfolie
  • balsamico-azijn , peper en zout

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok