Schuimig roomsoepje van schaaldieren, geparfumeerd met curry

Goudkleurig, fascinerende en krachtige smaak en bovendien boordevol ijzer.

Benodigdheden:

  • 2 kreeften
  • 2 kg langoustines
  • 2 kg grijze garnalen
  • 2 kg goudmerk mosseltjes
  • 2 uien
  • 2 wortelen
  • 1 groene selder
  • 1 prei
  • olijfolie, peper en zout
  • room
  • currypoeder
  • aanbevolen wijn: Meursault, Domaine Roulot, Les Tessons, Clos de Mon Plaisir, 2003

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok