Slaatje van hollandse maatjes en asperges

Haal de krab (meestal al gekookt bij aankoop) uit zijn schaal en laat hem in zo groot mogelijke stukken.

Maak de kruidige-fruitige slamix aan. Schep er de stukken Noorse King krab luchtig doorheen en kruid met peper en zout. Schik de gemengde sla luchtig op een aangepast bord en besprenkel met pistache-olie en aceto balsamico tradizionale di Modena. Versier met gemalen pistachenoten en roze peperbollen. Serveren als fris voorgerechtje.

Benodigdheden:

  • verse Hollandse maatjes
  • pijpajuintjes
  • appel
  • boontjes
  • peper, zout
  • peterselie
  • vinaigrette
  • tomaat , asperges

 

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok