Soepje met curry en grijze garnalen

Kook de mosselen en vang het mosselsap op. Kook het mosselsap samen met de visbouillon en de room heel even op. Parfumeer met curry. 

Schil de knolselder en de pastinaak en versnijd ze in kleine stukjes. Stoom de groenten en laat ze heel even meekoken in de soep. Mixen mag, maar hoeft niet. Serveer in een diep bord met grijze garnalen, bieslook en eventueel wat mosseltjes.

Benodigdheden:

  • verse mosselen (2 kg)
  • pastinaak
  • knolselder
  • room
  • currypoeder
  • grijze gepelde garnalen
  • bieslook
  • visbouillon

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok