Tonijn zoals "roastbeef"

Maak en lekkere, kruidige, fruitige salade met alle opgegeven ingrediënten, besprenkel met vinaigrette en plaats in het midden van een bord.Giet wat tomatenvinaigrette en wat pesto rondom de salade. Kruid met peper en zout. 

Paneer de verse tonijnfilet in een mengsel van broodkruim, peterselie, peper en zout. 

Bak de filet in boter langs alle kanten lichtjes bruin en zet twee minuten in een hete oven. Versnijd de filet in dunne plakjes, zoals roastbeef, en voeg ze toe aan de salade. 

Serveer lauw.

Benodigdheden:

  • friseesla , witloof , groene kruiden, appel
  • avocado , vinaigrette ,verse tonijnfilet
  • broodkruim
  • pesto ( te koop in de winkel of zelf te maken : een mix van pijnboompitten, parmesan, olie en basilicum)
  • tomatenvinaigrette, peterselie, boter, peper en zout

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok