Fantasie van verse vruchtensorbets

Frambozen - aardbeien: Mix 250 gram frambozen, 250 gram aardbeien, 400 gram suiker en een scheutje Eau-de-vie-de-framboise. 

Passievruchten: Mix 20 passievruchten, 3 citroenen, 1 l water, 1 kg suiker en een scheutje Péché Mignon. 

Sinaasappel en citroen: Mix 10 sinaasappels, 5 citroenen, 1,2 kg suiker en 2 dl Grand Marnier. 

Vries de respectievelijke mengels in in een sorbetière. 

Liefdessorbet: Mix een handvol rozenblaadjes en geurende kaarsen en dien ze op met een glaasje rode wijn…

Benodigdheden:

  • rode vruchten
  • passievruchten
  • sinaasappel en citroen
  • fijne suiker
  • munt
  • facultatief: likeur zoals grand marnier, cointreau, crème de casis, …
  • aanbevolen wijn: Château de la Mulonnière, Coteaux du Layon Beaulieu, 2003

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok

Reeds 30 jaar ontvang ik gasten in mijn restaurant.

Zij waarderen mijn persoonlijke aanpak, het bijzonder kader en de verrassende gerechten.

Nieuw: Combineer je gastronomisch diner met een overnacht in een van onze
4 luxe appartementen.

Patrick Van Herck, Chef-kok